Weekmenu 4

20 jan t/m 26 jan.

Maandag.

Penne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Dinsdag

Basmati rijst, spitskool en in masala gestoofd rundvlees.

Woensdag.

Eiermie met groene asperges, zoete paprika en een kippendij.

Donderdag.

Gebakken aardappelen, bloemkool met een papje en een kipfilet.

Vrijdag.

Gebakken rijst met paksoi, ei en garnaaltjes.

Zaterdag.

Basmati rijst, dahl en kip in masala.

Zondag.

Pompoensoep met een saucijzenbroodje.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 3

13 jan t/m 19 jan.

Maandag.

Basmati rijst, bruine bonen en gestoofd rundvlees.

Dinsdag

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Woensdag.

Stamppot zuurkool met een rundergehaktbal.

Donderdag.

Basmati rijst met spinazie en gebakken gerookte makreel.

Vrijdag.

Paksoistamp met braadworst.

Zaterdag.

Eenpansgerecht van rode kriel aardappeltjes met snijbonen en merguez worstjes.

Zondag.

Mie met paprika, prei, champignons en garnalen.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 2

6 jan t/m 12 jan.

Maandag.

Pasta met champignons, prei en kip in romige saus.

Dinsdag

Palau met spitskool en lamsvlees.

Woensdag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Donderdag.

Moksie alesie met spitskool, kabeljauwfiletstukjes en garnaaltjes.

Vrijdag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Zaterdag.

Gebakken krieltjes, salade en homemade kipcorn.

Zondag.

Broodje shoarma met een salade van tomaten, komkommer en rode ui.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 1

30 dec t/m 05 Jan.

Maandag.

Roti met aardappelen, sperziebonen en kip in masala.

Dinsdag

Oliebollen.

Woensdag.

Geen menu.

Donderdag.

Geen menu.

Vrijdag.

Geen menu.

Zaterdag.

Geen menu.

Zondag.

Geen menu.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 51

16 dec t/m 22 dec.

Maandag.

Broccolistamp met pittig rundergehaktbrood.

Dinsdag

Chilli van rundvlees met rijst en grote witte bonen.

Woensdag.

Hutspot met rookworst.

Donderdag.

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Vrijdag.

Penne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Zaterdag.

Kaaspannenkoeken met groentenvulling.

Zondag.

Basmati rijst, spitskool en gamba’s in masala.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 50

9 dec t/m 15 dec.

Maandag.

Basmati rijst, spitskool en kip in masala.

Dinsdag

Basmati rijst, aardappelen met batjauw en zuur.

Woensdag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Donderdag.

Paksoistamp met een pittige rundergehaktbal.

Vrijdag.

Eenpansgerecht van rode kriel met snijbonen en sucukworst.

Zaterdag.

Basmati rijst met dahl, broccoli en gestoofd rundvlees.

Zondag.

Gebakken aardappelen, bloemkool met een papje en een kipfilet.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 49

2 dec t/m 8 dec.

Maandag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Dinsdag

Palau met spitskool en lamsvlees.

Woensdag.

Pasta met champignons en kip in romige saus.

Donderdag.

Hachee met rode kool en basmati rijst.

Vrijdag.

Lasagne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Zaterdag.

Basmati rijst met bruine bonen en kip in sojasaus.

Zondag.

Erwtensoep.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 48

25 nov t/m 1 dec.

Maandag.

Wokmie met groene asperges, zoete paprika en een kippendij.

Dinsdag

Basmati rijst, spinazie met gerookte, gebakken makreel.

Woensdag.

Spaghetti met tomaten/paprika/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Couscous met ratatouille en merquezworstjes.

Vrijdag.

Zuurkoolstamppot met een pittige rundergehaktbal..

Zaterdag.

Gele rijst met snijbonen en kippenvleugels.

Zondag.

Gebakken aardappelen, sperziebonen en kipsate.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 47

18 nov t/m 24 nov.

Maandag.

Broccolistamp met pittig rundergehaktbrood.

Dinsdag

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Woensdag.

Mac en cheese.

Donderdag.

Verse pasta met champignons, broccoli en zalm in roomsaus.

Vrijdag.

Gele rijst met soepgroenten en stukjes braadworst.

Zaterdag.

Goedgevulde kippensoep á la Judith.

Zondag.

Basmati rijst, dahl en geitenvlees in masala.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 46

11 nov t/m 17 nov.

Maandag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Dinsdag

Stoofpot van aardappelen, champignons, wortel en runderstoofvlees.

Woensdag.

Gebakken rijst met paksoi, paprika, ei en garnaaltjes.

Donderdag.

Basmati rijst met aardappelen met sperziebonen en batjauw in masala.

Vrijdag.

Zoete aardappelstamp met snijbonen en rundergehaktballetjes.

Zaterdag.

Basmati rijst, bruine bonen en kip in sojasaus.

Zondag.

Broodje met een kabeljauwburger en salade.

Eet smakelijk!