Weekmenu 8

18 febr t/m 24 febr.

Maandag.

Couscous met ratatouille en merquezworstjes.

Dinsdag.

Basmati rijst, aardappelen met pompoen en een gefrituurd ei.

Woensdag.

Broccolistamp met gehaktbrood.

Donderdag.

Fusilli met tomaten/groenten/ rundergehaktsaus.

Vrijdag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Zaterdag.

Basmati rijst, dahl, spitskool en garnalen in masala.

Zondag.

Erwtensoep met rookworst.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 7

11 febr t/m 17 febr.

Maandag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Gebakken krieltjes met salade en een kipcorn.

Woensdag.

Lasagne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Geen menu.

Vrijdag.

Basmati rijst met bruine bonen en runderstoofvlees.

Zaterdag.

Gebakken aardappelen, petjel en kipsate.

Zondag.

Gele rijst, soepgroenten en braadworst.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 6

4 febr t/m 10 febr.

Maandag.

Roti met aardappelen, sperziebonen en kip in masala.

Dinsdag.

Wokmie met asperges, zoete paprika en een gefrituurde kippendij.

Woensdag.

Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes.

Donderdag.

Moksie alesie met spitskool, sholfiletstukjes en garnaaltjes.

Vrijdag.

Basmati rijst met courgette en kip in masala.

Zaterdag.

Paksoistamp met een pittige gehaktbal.

Zondag.

Geen menu.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 05

28 jan t/m 3 febr.

Maandag.

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Basmati rijst met rode kool en hachee.

Woensdag.

Ovenschotel van spruitjes, wortel, rul gebakken gehakt en aardappelpuree met een kaastopping.

Donderdag.

Eenpansgerecht van rode kriel, sperziebonen en sucukworst.

Vrijdag.

Hutspot met een pittige gehaktbal.

Zaterdag.

Basmati rijst, dahl en kip in masala.

Zondag.

Stoofpotje van aardappelen, pompoen, sperziebonen en rundvlees.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 4

21 jan t/m 27 jan.

Maandag.

Ovenschotel van aardappelpuree met prei en rul gebakken rundergehakt.

Dinsdag.

Basmati rijst, bruine bonen en runderstoofvlees.

Woensdag.

Volkoren penne met prei, champignons en zalm in roomsaus.

Donderdag.

Gebakken krieltjes, salade en een kipfilet.

Vrijdag

Wokmie met broccoli en kipfiletstukjes.

Zaterdag.

Basmati rijst, snijbonen en kip in masala.

Zondag.

Basmati rijst, aardappelen met spitskool en bakkeljauw.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 3

14 jan t/m 20 jan.

Maandag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Palau met spitskool en lamsvlees.

Woensdag.

Couscous met ratatouille en gehaktballetjes.

Donderdag.

Gele rijst met snijbonen en gemarineerde kippenvleugels.

Vrijdag

Zuurkoolstamppot met een runderlapje.

Zaterdag.

Pizza met garnaaltjes of salami, paprika,champignons en kaas.

Zondag.

Quiche met tomaten, tonijn en basilicum.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 2

7 jan t/m 13 jan.

Maandag.

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Basmati rijst, dahl, broccoli en gestoofd rundvlees.

Woensdag.

Macaroni met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Gele rijst met soepgroenten en zeevruchten.

Vrijdag

Paksoistamp met braadworst.

Zaterdag.

Basmati rijst, spitskool en kip in masala.

Zondag.

Snert.

 Eet smakelijk!

Weekmenu 1

31 dec t/m 6 jan 2019

Maandag.

Geen menu.

Dinsdag.

Geen menu.

Woensdag.

Broccolistamp met pittig gehaktbrood.

Donderdag.

Wokmie met paprika en garnalen in zoetzure saus.

Vrijdag

Hutspot met kip in kipkruiden.

Zaterdag.

Groenten lasagne en tomatensoep met balletjes.

Zondag.

Runderstoof met aardappelen, pompoen, wortel en prei.

 Wat de pot schaft wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en lekker eet🥘 jaar!🎇. Groetjes Judith.

Weekmenu 52

24 dec t/m 30 dec.

Maandag.

Geen menu

Dinsdag.

Geen menu.

Woensdag.

Geen menu.

Donderdag.

Geen menu.

Vrijdag

Geen menu.

Zaterdag.

Geen menu.

Zondag.

Geen menu.

 Wat de pot schaft wenst iedereen fijne 🎄dagen en een gezond en lekker eet🥘 jaar!🎇. Groetjes Judith.

Weekmenu 51

17 dec t/m 23 dec.

Maandag.

Surinaamse nasi met kip in soja.

Dinsdag.

Palau met spitskool en lamsvlees.

Woensdag.

Zoete aardappelpuree met gebakken paprika en biefstukreepjes.

Donderdag.

Penne met prei, broccoli, champignons en zalm in roomsaus.

Vrijdag

Gebakken aardappelen, bieten en een pittige gehaktbal.

Zaterdag.

Kippensoep met een luxe broodje gezond.

Zondag.

Basmati rijst bruine bonen en kip in sojasaus.

Eet smakelijk!