Weekmenu 16

15 april t/m 21 april.

Maandag.

Roti met aardappelen, sperziebonen en kip in masala.

Dinsdag.

Wokmie met zoete paprika, groene asperges en biefstukreepjes.

Woensdag.

Broccolistamp met kip in masala.

Donderdag.

Basmati rijst, paksoi en gerookte makreel.

Vrijdag.

Eenpansgerecht van rode kriel met snijbonen en sucukworst.

Zaterdag.

Kippen/Groentensoep.

Zondag.

Geen menu.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 15

8 april t/m 14 april.

Maandag.

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Basmati rijst, dahl en lamsvlees in masala.

Woensdag.

Hutspot met rookworst.

Donderdag.

Verse pasta met broccoli en gehaktballetjes in een tomatensaus.

Vrijdag.

Couscous met ratatouille en merquezworstjes.

Zaterdag.

Basmati rijst met pom.

Zondag.

Gebakken krieltjes, salade en een garnalenspiesje.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 14

1 april t/m 7 april.

Maandag.

Surinaamse nasi met kipsate.

Dinsdag.

Basmati rijst met spitskool en kip in masala.

Woensdag.

Bloemkoolstamppot met een rundergehaktbal.

Donderdag.

Penne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Vrijdag.

Zuurkoolschotel met kip.

Zaterdag.

Pannenkoeken.

Zondag.

Snert.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 13

25 mrt t/m 31 mrt.

Maandag.

Basmati rijst, bruine bonen en kip in sojasaus.

Dinsdag.

Gele rijst met soepgroenten en zeevruchten.

Woensdag.

Gebakken aardappelen, bieten en een kipsschnitzel.

Donderdag.

Wokmie met prei, wortel en garnalen.

Vrijdag.

Lasagne met groenten/ tomaten/rundergehakt.

Zaterdag.

Palau met spitskool en lamsvlees.

Zondag.

Pizza met groenten, vlees of garnaaltjes.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 12

18 mrt t/m 24 mrt.

Maandag.

Paksoistamp met een pittige rundergehaktbal.

Dinsdag.

Basmati rijst, dahl, broccoli en runderstoofvlees.

Woensdag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Donderdag.

Macaroni met groenten/tomaten/Rundergehaktsaus.

Vrijdag.

Eenpansgerecht van rode kriel, snijbonen en sucukworst.

Zaterdag.

Basmati rijst met courgettes en kip in masala.

Zondag.

Basmati rijst met anda aloe en spitskool.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 11

11 mrt t/m 17 mrt.

Maandag.

Roti met aardappelen, sperziebonen en kip in masala.

Dinsdag.

Moksie alesie met spitskool, scholfilet en garnaaltjes.

Woensdag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Donderdag.

Verse pasta met broccoli, champignons en zalm.

Vrijdag.

Stoofpotje van aardappelen, sperziebonen en gehaktballetjes.

Zaterdag.

Surinaams puntje met kippenlever of batjauw en tomatensoep.

Zondag.

Pastasalade met tonijn.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 10

4 mrt t/m 10 mrt.

Maandag.

Broccolistamp met kip in masala.

Dinsdag.

Chilli van rundvlees met grote witte bonen en basmati rijst.

Woensdag.

Gebakken aardappelen, bloemkool met een papje en een kipfilet.

Donderdag.

Mac en cheese.

Vrijdag.

Gele rijst met snijbonen en kippenvleugels.

Zaterdag.

Sauto.

Zondag.

Gebakken krieltjes, salade en forel uit de oven.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 9

25 febr t/m 3 mrt.

Maandag.

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Palau met lamsvlees, spitskool en tandoori kip.

Woensdag.

Zuurkool stamppot met hachee.

Donderdag.

Gebakken rijst met paksoi, garnaaltjes en ei.

Vrijdag.

Wokmie met asperges, zoet paprika en kipfiletstukjes.

Zaterdag.

Basmati rijst, spinazie met kikkererwten en gehaktballetjes.

Zondag.

Kiphamburger met salade en frites.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 8

18 febr t/m 24 febr.

Maandag.

Couscous met ratatouille en merquezworstjes.

Dinsdag.

Basmati rijst, aardappelen met pompoen en een gefrituurd ei.

Woensdag.

Broccolistamp met gehaktbrood.

Donderdag.

Fusilli met tomaten/groenten/ rundergehaktsaus.

Vrijdag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Zaterdag.

Basmati rijst, dahl, spitskool en garnalen in masala.

Zondag.

Erwtensoep met rookworst.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 7

11 febr t/m 17 febr.

Maandag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Dinsdag.

Gebakken krieltjes met salade en een kipcorn.

Woensdag.

Lasagne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Geen menu.

Vrijdag.

Basmati rijst met bruine bonen en runderstoofvlees.

Zaterdag.

Gebakken aardappelen, petjel en kipsate.

Zondag.

Gele rijst, soepgroenten en braadworst.

Eet smakelijk!