Weekmenu 13

23 mrt t/m 29 mrt.

Maandag.

Basmati rijst met paksoi en een rundergehaktbal.

Dinsdag

Palau met spitskool en lamsvlees.

Woensdag.

Eenpansgerecht van rode kriel met snijbonen en suçukworst.

Donderdag.

Pasta met champignons en kippendij stukjes in een roomsaus.

Vrijdag.

Basmati rijst met chilli van rundvlees met witte bonen.

Zaterdag.

Gebakken rijst met paksoi, paprika, garnaaltjes en ei.

Zondag.

Broodje visburger met salade en verse frites

Eet smakelijk! 

Weekmenu 12.

16 mrt t/m 22 mrt.

Maandag.

Eiermie met groene asperges, zoete paprika en een kippendij.

Dinsdag

Basmati rijst, dahl, broccoli en gestoofd rundvlees.

Woensdag.

Fusilli met tomaten/groenten/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Basmati rijst met prei, champignons en rul gebakken rundergehakt.

Vrijdag.

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Zaterdag.

Geen menu.

Zondag.

Gebakken aardappelen met bieten en köfte.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 11.

10 mrt t/m 16 mrt.

Maandag.

Stamppot zuurkool met een pittige rundergehaktbal.

Dinsdag

Roti met aardappelen, sperziebonen en kip in masala.

Woensdag.

Gele rijst, snijbonen en kippenvleugels.

Donderdag.

Gebakken krieltjes, salade en kipsate.

Vrijdag.

Hutspot met rookworst.

Zaterdag.

Basmati rijst, dahl, spitskool en gamba’s.

Zondag.

Volkoren wrap met lamsshoarma en salade.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 10.

3 mrt t/m 9 mrt.

Maandag.

Broccolistamp met pittig rundergehaktbrood.

Dinsdag

Basmati rijst met champignons, prei en kippendij stukjes.

Woensdag.

Lasagne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus

Vrijdag.

Gebakken rijst met soepgroenten en stukjes braadworst.

Zaterdag.

Basmati rijst, spitskool en kip in sojasaus.

Zondag.

Sauto soep.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 9.

25 febr t/m 2 mrt.

Maandag.

Cannelloni met spinazie en roomkaas.

Dinsdag

Basmati rijst met courgettes en kip in masala.

Woensdag.

Gebakken krieltjes, bloemkool met papje en een kipfilet.

Donderdag.

Vegetarische erwtensoep.

Vrijdag.

Basmati rijst, dahl en pittig in ketjap gestoofd rundvlees.

Zaterdag.

Basmati rijst met bruine bonen en kip in sojasaus.

Zondag.

Pasta met garnaaltjes in tomatensaus.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 8

18 febr t/m 24 febr.

Maandag.

Eenpansgerecht van aardappelen met snijbonen en sucukworst.

Dinsdag

Chilli van rundvlees met witte bonen en basmati rijst.

Woensdag.

Zuurkoolstamp met kip in kipkruiden.

Donderdag.

Roerbakgerecht van eiermie met wortel, prei en garnalen.

Vrijdag.

Pasta met champignons en kippendij in roomsaus.

Zaterdag.

Basmati rijst met aardappelen, snijbonen en batjauw.

Zondag.

Kaaspannenkoek met spitskool en taugé.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 7

11 febr t/m 17 febr.

Maandag.

Couscous met ratatouille en merguezworstjes.

Dinsdag

Surinaamse bami met kip in sojasaus.

Woensdag.

Basmati rijst, spinazie en een omelet.

Donderdag.

Basmati rijst, paksoi met gebakken, gerookte makreel.

Vrijdag.

Tagliatelle met broccoli en gehaktballetjes in een tomatensaus.

Zaterdag.

Basmati rijst met anda aloe. ( gekookte en dan gefrituurde eieren met aardappelen en spitskool in masala).

Zondag.

Gele rijst met soepgroenten en zeevruchten.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 6

4 febr t/m 10 febr.

Maandag.

Hutspot met kip in kipkruiden.

Dinsdag

Palau met spitskool en lamsvlees.

Woensdag.

Macaroni met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Donderdag.

Surinaamse nasi met kip in sojasaus.

Vrijdag.

Gebakken aardappelen, bieten en kebab.

Zaterdag.

Basmati rijst, bruine bonen en kip in sojasaus.

Zondag.

Basmati rijst, paksoi en een pittige rundergehaktbal.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 5

27 jan t/m 3 febr.

Maandag.

Broccolistamp met kip in masala.

Dinsdag

Basmati rijst, rode kool en hachee.

Woensdag.

Stoofpotje van aardappelen, wortel, prei en kip.

Donderdag.

Ovenschotel van aardappelpuree, spruitjes en rundergehakt in een tomatensaus en kaastopping.

Vrijdag.

Mac en cheese.

Zaterdag.

Lasagne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Zondag.

Broodje kipburger met salade en gebakken aardappelpartjes.

Eet smakelijk! 

Weekmenu 4

20 jan t/m 26 jan.

Maandag.

Penne met groenten/tomaten/rundergehaktsaus.

Dinsdag

Basmati rijst, spitskool en in masala gestoofd rundvlees.

Woensdag.

Eiermie met groene asperges, zoete paprika en een kippendij.

Donderdag.

Gebakken aardappelen, bloemkool met een papje en een kipfilet.

Vrijdag.

Gebakken rijst met paksoi, ei en garnaaltjes.

Zaterdag.

Basmati rijst, dahl en kip in masala.

Zondag.

Pompoensoep met een saucijzenbroodje.

Eet smakelijk!